Encenem la flama d’una ciència sense ombres

Les flames del foc no generen ombra perquè no són opaques, és a dir, no impedeixen el pas de la llum perquè a la vegada estan generant llum. D’aquest fenomen inspira la nova línia de bosses de Luciferases.

No volem ser bones científiques o bones divulgadores si això significa neutralitzar els nostres valors, experiències i emocions. Més aviat, volem i ens sentim amb l’obligació d’utilitzar-los per aportar llum a àrees i coneixements que la ciència no ha mostrat. No volem justificacions del tipus “la ciència és així”, volem treballar per un model científic que ens doni cabuda a totes. Trobar l’equilibri entre desmuntar el coneixement après, el consensuat i construir nous relats. Volem un motí des de la cultura científica que convoqui les trinxeres feministes perquè seguirem amb la quimera que una altra ciència és possible. I seguirem perquè hi som, totes i cadascuna de nosaltres.

🎆Encenem les flames que produiran la llum de nous coneixements que no enfosqueixin a ningú.

Seguint la campanya iniciada al setembre del 2020, hem creat la bossa “Encenem la flama d’una ciència sense ombres” un disseny de @paula.chst

🔖 El preu de la bossa és de 12€. A part de comprar una bossa preciosa, aquesta aportació econòmica facilita l’autogestió del projecte per seguir aportant llum a la ciència.

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close