Qui som

Per presentar Luciferases és necessari posar cara a les persones que hi ha darrere: som la Judit Ferrusola Bial i la Míriam Comet Donoso. Les dues ens vam graduar en Ciències Biomèdiques a la Universitat de Barcelona el setembre de 2016, ens va unir la ciència i la necessitat de fer-la un relat per a totes les persones.

La nostra formació també s’ha vist nodrida per la participació en els moviments socials: les assemblees i l’acció local ens han permès treballar des de la col·lectivitat i l’horitzontalitat, desenvolupant les nostres habilitats comunicatives i socials.

Míriam Comet Donoso

Vaig estudiar Ciències Biomèdiques a la Universitat de Barcelona i el màster de Neurociència a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Actualment imparteixo tallers sobre feminismes amb el grup d’investigació GrediDona i sempre he tingut la necessitat d’unir les meves dues grans passions: gènere i ciència. He après d’aquesta intersecció a través de projectes europeus en els quals he participat.

M’agrada debatre i el que no dic, m’ho reservo per una altra gran passió que tinc: escriure.

Judit Ferrusola Bial

La meva formació és en Ciències Biomèdiques per la Universitat de Barcelona i una posterior especialització en Comunicació Científica per la Universitat de Vic.

Sóc cofundadora de Luciferases perquè sentia la necessitat de divulgar la ciència des de l’esperit crític i la perspectiva de gènere.

La música sempre m’ha acompanyat, últimament m’entretinc amb la costura i sempre busco trobar temps per cuidar-nos amb les meves.

DSC01409-001

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close