Qui som

Per presentar Luciferases és necessari posar cara a les persones que hi ha darrere: som la Judit Ferrusola Bial i la Míriam Comet Donoso. Les dues ens vam graduar en Ciències Biomèdiques a la Universitat de Barcelona el setembre de 2016, ens va unir la ciència, moltes hores a la biblioteca i dinars de tuppers compartits a la gespa de la facultat. Ja des de l’inici de la carrera vam veure la necessitat de fer de la ciència un relat per a totes les persones.

La nostra formació també s’ha vist nodrida per la participació en els moviments socials. Les assemblees i l’acció local ens han permès treballar des de la col·lectivitat i l’horitzontalitat, desenvolupant les nostres habilitats comunicatives i socials.

Míriam Comet Donoso

Vaig estudiar Ciències Biomèdiques a la Universitat de Barcelona i el màster de Neurociència a la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment imparteixo tallers en polítiques de gènere amb el grup d’investigació GrediDona, però sempre he tingut la necessitat d’unir les meves dues grans passions: gènere i ciència. Per aquesta raó, sóc cofundadora de Luciferases.

També he participat en algun projecte de ciència i gènere europeu i tinc moltes ganes d’aplicar aquest paradigma aquí, a casa meva.

Judit Ferrusola Bial

La meva formació és en Ciències Biomèdiques per la Universitat de Barcelona i una posterior especialització en Comunicació Científica per la Universitat de Vic. Sóc cofundadora de Luciferases perquè sentia la necessitat de divulgar la ciència des de l’esperit crític i la perspectiva de gènere.

La música sempre m’ha acompanyat, últimament m’entretinc amb la costura i sempre busco trobar temps per cuidar-nos amb les meves.

DSC01409-001

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close