Càpsula formativa: Recursos per treballar l’àrea STEM amb perspectiva feminista

Resum de la jornada, si no veus el veus clica a aquí per veure el vídeo.

Us presentem la segona càpsula dins de la iniciativa organitzada per EduAlter, col·laborant amb EduXarxa i nosaltres. L’objectiu de la proposta és catalitzar la realització de formacions on la docència d’àrees STEM interseccioni amb la justícia global. La proposta sorgeix dins del marc del projecte EDUGlobalSTEM que impulsa un grup de treball de professorat STEM per incorporar didàctiques d’aprenentatge amb perspectiva social a l’aula.

El passat novembre del 2019 la Fede ens acollia per presentar la càpsula formativa on compartíem recursos i experiències per treballar l’àrea STEM amb perspectiva feminista des de diferents veus.

En especial, aquell dia vam convidar a Laura Espasa que forma part del grup de treball EcoFemiSTEAM, on diverses docents es troben per pensar, reflexionar i aplicar la perspectiva ecofeminista en la docència de les ciències. També vam tenir el plaer de comptar amb la Francesca Peiró que ens va presentar una anàlisi de la situació de la carrera de la dona científica, amb l’objectiu de transformar el model científic per no perdre talent.

Us animeu a debatre amb nosaltres?

Aquí teniu el vídeo de la jornada sencera:

Jornada completa, si no veus el veus clica a aquí per veure el vídeo.

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close